Innkaller fellesnemnda i slutten av oktober

Regionreform. Kommunalminister Monica Mæland (H) vil innkalle fellesnemnda for Finnmark og Troms fylkeskommune til møte i siste halvdel av oktober.
Kommunalminister Monica Mæland (H) vil la Finnmark fylkesting diskutere avklaringen av regionreformen i Stortinget før hun innkaller til nytt møte i fellesnemnda. Arkivfoto: Terje Lien

For en drøy måned siden satte kommunalminister Monica Mæland (H) sammenslåingsprosessen mellom Troms og Finnmark på vent inntil regionreformen ble avklart i Stortinget.

Flertallet i fylkestinget i Finnmark vedtok i juni at de ikke ville oppnevne medlemmer til fellesnemnda for sammenslåingen med Troms. Troms fylkesting vedtok i august å be Kommunaldepartementet overta den fastlåste sammenslåingsprosessen.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.