Faksimile av deler av budsjettvedtaket 19. desember. Nå innkalles kommunestyret i Tysfjord til nytt møte for å ble enige om hva de faktisk har vedtatt.
Denne artikkelen er over ett år gammel. Den kan inneholde utdatert informasjon.

Vet ikke hva de vedtok - må behandle budsjettet på nytt

Kommunestyret i Tysfjord må behandle årets budsjett på nytt. Gruppelederne er ikke lenger enige om hva de vedtok enstemmig i desember. 

– Noen mener vi vedtok å frata rådmannen fullmakter. Jeg er blant dem som ikke kan se at det ble tatt opp. I tillegg er det blitt litt tull med noen beløp, forteller ordfører Tor Asgeir Johansen (Ap) til Kommunal Rapport.

Budsjett for 2017 og økonomiplan for de neste fire årene ble enstemmig vedtatt av kommunestyret i Tysfjord 19. desember. Det skjedde etter at gruppelederne hadde lagt fram et omforent forslag til endringer i formannskapets innstilling.

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.