Leder Siv Jensen og Frp har hatt fått drøyt 1.500 flere medlemmer i løpet av det første året utenfor regjeringskontorene.
Leder Siv Jensen og Frp har hatt fått drøyt 1.500 flere medlemmer i løpet av det første året utenfor regjeringskontorene.Foto: Ole Berg-Rusten / NTB

Frp fikk flere medlemmer etter at de forlot regjeringen

Frp har hatt fått drøyt 1.500 flere medlemmer i løpet av det første året utenfor regjeringskontorene.

Frp gikk ut av regjeringen i slutten av januar i fjor etter at norske myndigheter hjalp en IS-kvinne med to barn hjem til Norge.

Ved utgangen av 2019 hadde Fremskrittspartiet 15.735 betalende medlemmer. Ved årsskiftet hadde medlemstallet økt til 17.258, skriver Aftenposten.

– Det er en utvikling vi selvsagt er glade for. Fremskrittspartiet skal være en organisasjon som involverer medlemmer og gir muligheter til å delta i politikkutformingen vår. Vi skal se enkeltmenneskene, vi skal skape en enklere hverdag for folk flest. Da trenger vi medlemmer som gir oss innspill på hva som rører seg, sier generalsekretær Finn Egil Holm i Frp.

På gjennomsnittet av meningsmålingene hadde Frp i desember 2020 samme oppslutning som i desember 2019: 11 prosent.

(©NTB)

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.