Frp legger press på Mæland i byggesaker  

Politikk. Jon Engen-Helgheim (Frp) bruker landsmøtet i helga til å kreve rask handling fra kommunalminister Monica Mæland (H) i plan- og bygningspolitikken. Hun kvitterer med å sende nytt forslag på høring i dag.
Jon Engen-Helgheim (Frp) krever rask gjennomføring av Frps regjeringsgjennomslag i areal- og bygningspolitikken. Her taler han i Drammen 1. mai, i dag begynner Frps landsmøte på Gardermoen. Foto: Terje Pedersen/ NTB scanpix

Fremskrittspartiet fikk gjennomslag i Granavolden-plattformen for flere endringer i plan- og bygningsloven og arealpolitikken (se faktaboks).

Partiet vil gjøre det enklere å bygge for næringsliv og privatpersoner, og gi kommunene mer makt på bekostning av Fylkesmannen og andre statlige myndigheter.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.