I disse kommunene er det flest single

Politikk. Gamvik og Vardø har størst andel personer som bor alene. Oslo ligger på sjuendeplass, mens i Bjerkreim bor det flest par. Se lista over alle kommunene her.
Vil du mingle og finne en partner, lønner det seg å prøve i Finnmark eller Oslo. Arkivfoto

Gamvik og Vardø har flest single fra 30 år og eldre, viser tall fra Folkehelseinstituttet (FHI). I Vardø, som har 2.100 innbyggere, bor 37 prosent av innbyggerne mellom 30–44 år alene. Det samme gjelder 31 prosent av innbyggerne fra 45 år og oppover.

Ordfører Robert Jensen (Ap) i Vardø tror hans kommune ligger på topp fordi kommunen har mange statlige arbeidsplasser, blant annet Kontoret for voldsoffererstatning og politiets enhet for vandelskontroll og politiattester. 

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.