Full lederkrise i Loppa

Politikk. Finnmarkskommunen har så å si ikke noen ledere igjen etter at rådmann og assisterende rådmann har sagt opp.
Torsdag morgen møtes varordfører Stein Thomassen (Ap) og ordfører Steinar Halvorsen (H) resten av formannskapet og gruppelederne i Loppa til et nytt ekstraordinært møte. Foto: Magne Kveseth, Altaposten

– Nå har vi snart ikke en egen organisasjon, sier ordfører Steinar Halvorsen (H) til Kommunal Rapport.

Torsdag i forrige uke, samme dag som kommunestyret i Loppa i et ekstraordinært møte skulle behandle tilsynsrapporten fra Fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder, som var settefylkesmann, og etter at begge kommunelegene hadde sagt opp, leverte også rådmann Marion Høgmo og assisterende rådmann Liv B. Karlsen sine oppsigelser. Karlsen fortsetter imidlertid som leder for oppvekst og kultur.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.