Distriktsopprør i KrF

Politikk. KrF-landsmøtet vil stille en rekke krav til regjeringens distriktspolitikk, blant annet til det pågående landbruksoppgjøret.
KrF-leder Knut Arild Hareide var kritisk til regjeringens sentraliseringspolitikk i et intervju med Klassekampen sist uke. Den deles av en rekke fylkeslag og landsmøtet vil vedta krav om desentralisering. Arkivfoto: Magnus Knutsen Bjørke

Direkte kritikk av regjeringen er blitt fjernet av landsmøtets resolusjonskomité, men budskapet til regjeringen Kristelig Folkeparti er støtteparti for er ikke til å misforstå: Distriktspolitikken må skjerpes.

Les mer: Resolusjonsforslagene 

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.