Mer fornøyd med kommunene

Politikk. Innbyggerne er blitt enda litt mer fornøyd med sin kommune og dens tjenester siden 2010, viser Borgerundersøkelsen Sentio Research har gjort. Men lokaldemokratiet står svakt.
Barnehager er en av tjenestene som skårer høyest i Borgerundersøkelsen til Sentio Research. Arkivfoto: Magnus Knutsen Bjørke

Den samlete borgerskåren er på 74 poeng på en skala fra 0–100. Det er en økning fra 71 poeng i den tilsvarende undersøkelsen i 2010.

– Det viser at gjennomsnittsnordmannen er svært fornøyd med sin kommune som en plass å bo og leve i – enda mer enn i 2010. Norge oppleves som et enda bedre land å bo i. Vi bruker mye penger på offentlige tjenester, så det er ikke så overraskende, sier adm. direktør i Sentio Research Arve Østgaard.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.