Tilbyr omsorgshotell i gammelt aldershjem

Pleie og omsorg. Hvis eldre innbyggere i Karmøy føler seg utrygge, kan de bestille rom vegg i vegg med hjemmetjenesten.
Randi E. Utseth (avdelingsleder for hjemmetjenesten natt) og Frode Teige (virksomhetsleder for hjemmetjenesten Midt) har tilrettelagt for omsorgshotellet, og håper at rommene tas i bruk. Foto: Karmøy kommune

Åtte år etter at bo- og behandlingshjemmet i Kopervik i Karmøy ble nedlagt, står fire rom klare til å ta imot gjester. De kan bestilles av eldre hjemmeboende som klarer seg selv, men som i en periode trenger mer trygghet. For 300 kroner døgnet får de mat, tilbud om sosiale aktiviteter og tilgang til hjemmetjenesten hele døgnet.

Omsorgshotellet er et prøveprosjekt i regi av Karmøy kommune, og åpnet 1. april.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.