– Lederen av planutvalget bygger ulovlig

Plan og stedsutvikling. Lederen av planutvalget i Aurland bygger hus på tomta si uten å ha søkt. Ulovlig, mener kommunen, og kontrollutvalget går inn i saken. Oppkonstruert sak, mener utvalgslederen.
Her mener kommunen at lederen av planutvalget har satt i gang en ulovlig bygging av et hus. Foto: Aurland kommune

– Dette er en oppkonstruert sak. Jeg trodde det lå en byggetillatelse i reguleringsplanen, men det viser seg å være feil. Den feilen retter jeg nå opp i, sier leder av planutvalget Terje Hilstad (Sp).

Utvalgslederen har satt i gang bygging av et hus på sin eiendom i Flåm, og reisverket er allerede oppført. Kommunen mottok varsler om mulig ulovlig bygging, og i slutten av oktober opplyste de Sp-politikeren om at bygget er søknadspliktig og at de ikke har registrert noen søknad om tiltaket.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.