Hardanger-kommune ramler mest

Økonomi. Kvinnherad daler intet mindre enn 264 plasser på Økonomibarometeret til Kommunal Rapport.
Fra 2017 til 2018 ble et korrigert netto driftsresultat på 7,4 prosent snudd til et minusresultat på 1,5 prosent. Men vakkert er det fortsatt i kommunen, som blant annet huser Baroniet i Rosendal. Foto: ???

Økonomibarometeret, som er en del av den omfattende målingen Kommunebarometeret, omfatter 11 ulike nøkkeltall. Disse handler i hovedsak om driftsmarginen, disposisjonsfondet, gjeldsnivå og investeringer. Kvinnherad havner på 315. plass i årets versjon av Økonomibarometeret. Til sammenligning innkasserte de 51.-plassen i fjor.

Også på Kommunebarometerets totaltabell - der økonomi og ulike tjenesteområder vurderes samlet - faller Kvinnherad nedover fra en 231. til en 317. plass.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.