To av tre har fått dårligere resultat

Resultatbørsen. Ekstra skatteinntekter og penger fra Havbruksfondet ser ut til å redde Kommune-Norge fra nullresultat i 2018, ifølge foreløpige regnskap. KS mener resultatene er dårligere enn ventet.
Loppa er mest kjent som kommunen med høyest andel innbyggere over 67 år. Men for 2018 topper kommunen foreløpig tabellen over de med best netto driftsresultat, først og fremst takket være utbetalinger fra Havbruksfondet. Arkivfoto: Ole Morten Melgård

Det viser en gjennomgang Kommunal Rapport har gjort av de første 113 årsregnskapene som kommunene har sendt til redaksjonen.

Disse kommunene har samlet et netto driftsresultat på om lag 1,7 prosent. Tross høyere skatteinntekter enn budsjettert og ekstrainntekter fra Havbruksfondet er det klart lavere enn både 2016 og 2017.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.