– Et godt resultat

Økonomi. Stort sett som forventet, men det er likevel noe som overrasker avdelingsdirektøren for kommuneøkonomi i KS.
– Ser vi på medianen, det vil si den midterste observasjonen, så har den gått langt mer ned enn det netto driftsresultat har endret seg når vi ser på 2016- og 2017-tallene, forteller Rune Bye som er avdelingsdirektør for kommuneøkonomi i KS. Foto: Ole Petter Pedersen

– Det er bra at vi også i 2017 får et så godt resultat, sier avdelingsdirektør Rune Bye i KS til Kommunal Rapport.

I dag kom nye Kostra-tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB), som står for Kommune-Stat-Rapportering.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.