Dette brukte de på fyrverkeri

Økonomi. Stavanger brukte mest på fyrverkeri av de store kommunene. Sjekk hvor mye de fyrte av på nyttårsfesten.
Fellesfyrverkeriet i Stavanger kostet 650.000 kroner. – Vi er opptatt av å ivareta byens innbyggere. En øyeskade koster mer enn dette beløpet, sier Stein Bethuelsen i Stavanger kommune. Foto: Jon Ingemundsen, NTB scanpix

– Man ønsket å få bukt med en uvettig bruk av privat fyrverkeri og var redd for trehusbebyggelsen. Det er årsaken til fyrverkeriet, sier Stein Bethuelsen, rådgiver for bymiljø og utbygging i Stavanger kommune.

Kommunal Rapport har undersøkt hvor mye de ti største byene brukte på fyrverkeri nyttårsaften.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.