10 millioner til nye jobber i Andøy kommune

Statsbudsjett. – Nedleggingen av Andøy flystasjon vil gi et behov for omstilling, sier kommunalminister Jan Tore Sanner (H).
FÅR PENGER: Andøya får penger til omstilling i forslaget til statsbudsjett. Her fra KNM Roald Amundsen deltar på aktivitet utenfor Andøya i forbindelse med NEMO Trials 2016 (NATO Electro Magnetic Operations). Elektronisk krigføring. Activity outside Andenes, and Andøya during NEMO Trials 2016. Foto: Vegard Oen Hatten, Forsvaret

Regjeringen foreslår i statsbudsjett for 2018 å sette av 10 millioner kroner til ekstraordinær omstilling i Andøy kommune. 

– Staten tar samfunnsansvar for lokalsamfunn og regioner når statlige omorganiseringer fører til stor reduksjon i aktivitetene. Nedleggingen av Andøy flystasjon vil gi et behov for omstilling, nytt næringsliv og arbeidsplasser, sier Sanner.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.