Får mer i skatteinntekter

Statsbudsjett. Ny informasjon tyder på at kommunesektorens skatteinntekter i 2017 blir 4 milliarder kroner høyere enn ventet.
Kommune-Norge får mer skatt enn det som ble lagt til grunn i revidert nasjonalbudsjett 2017, ifølge regjeringens nyeste anslag som ble lagt fram i dag, torsdag.

Det skriver regjeringen i forslag til statsbudsjett for 2018.

«Ny informasjon om skatteinngangen i 2017 tyder på at kommunesektorens skatteinntekter i 2017 blir 4 mrd. kroner høyere enn lagt til grunn i Revidert nasjonalbudsjett 2017. Bakgrunnen er ekstraordinært store uttak av utbytter til personlige skattytere for inntektsåret 2016, som trolig skyldes tilpasninger til skattereformen», heter det i statsbudsjettet.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.