Kontrollutvalget intervjuer Kronprins Haakon etter hans deltakelse på KS kommunalpolitiske toppmøte på The Hub i Oslo.

Kontrollutvalget intervjuer Kronprins Haakon etter hans deltakelse på KS kommunalpolitiske toppmøte på The Hub i Oslo.

Foto: Terje Lien

Kronprinsen i Kontrollutvalget

Kronprins Haakon snakker om ungt utenforskap i Kommunal Rapports podkast Kontrollutvalget denne uka.

Sammen med gjester, diskuterer og forklarer vi de viktigste og morsomste sakene i Kommune-Norge når møtet settes i Kontrollutvalget hver uke.

Eller hør Kontrollutvalget på Spotify

Denne uka var KS' kommunalpolitiske toppmøte den største begivenheten. Her fortalte ordfører Anders Østensen (Ap) om å lede Gjerdrum gjennom det tragiske leirskredet. Vi spør han hva som skjer nå.

Kronprins Haakon snakket på toppmøtet om ungdom som faller utenfor. Han foreller oss mer om prosjektet Flyt, som kronprinsparets fond har satt i gang i samarbeid med flere kommuner.

I serien «Fra rådhuset til Stortinget» må Frank Sve, Frps andrekandidat i Møre og Romsdal, svare på ti kjappe spørsmål denne uka.

Eventuelt: Ukas pinlige politiske snakkis: Ordfører Torgeir Dahl (H) i Molde med medierådgiver fra Statsministerens kontor.

Journalist Tone Holmquist og kommentator Jan Inge Krossli er møteledere i Kontrollutvalget.

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.