Politikerne slår ring om stevnet eks-sjef

Innkjøp. En rekke politikere i Lenvik reagerer sterkt på at administrasjonen går rettens vei og krever beslag i tidligere innkjøpssjefs private datautstyr.
Tidligere innkjøpssjef i Lenvik, Tor Arne Selvli, har følt seg utstøtt fra rådhuset. Han ble sykmeldt i fjor vår og avsluttet sitt arbeidsforhold i Lenvik kommune i oktober i fjor. Nå får han full støtte fra politikerne. Foto: Lisa Rypeng

«Flauhet», «ansvarsfraskrivelse» og «skudd mot budbringeren» er noen av reaksjonene.

Kommunal Rapport skrev onsdag om at den nye rådmannen Bjørn Fredriksen i Lenvik går til Senja tingrett med krav om å ta beslag i tidligere innkjøpssjef Tor Arne Selvlis private datautstyr. Kommunen er ute etter den elektroniske kopien Selvli tok av en saksmappe knyttet til selskapet som har vært gjenstand for en omfattende gransking. En saksmappe som kommunen selv ikke har klart å finne igjen i eget system når Kommunal Rapport tidligere har krevd innsyn. Kommunen anklager Selvli for å ha brutt straffelovens kapittel 21, noe Selvli avviser på det sterkeste.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.