Krangel om ordførers habilitet i helsekjøpsak

Innkjøp. Ordføreren i Lenvik nektet å svare på om det finnes dokumenter som knytter ham tettere til helsekjøpsaken i Lenvik, før saken ble tatt opp til faktisk behandling. Halve kommunestyret ville deretter erklære ordføreren inhabil.
Jasmin Agovic-Nordaas krevde at ordfører Geir-Inge Sivertsen (H) ble erklært inhabil i behandlingen av helsekjøpsaken. Forslaget falt med varaordførers stemme. Foto: Lisa Rypeng

LENVIK

Opposisjonen ba i kommunestyremøtet torsdag ordfører Geir-Inge Sivertsen (H) redegjøre for sin rolle knyttet til kontrakten gitt Visit Senja (tidligere Slåttebakken Helse). Opposisjonen krevde videre at ordføreren måtte erklæres inhabil i den politiske behandlingen av saken.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.