Innkjøpssjef i Lenvik: – Utrolig lei meg

Innkjøp. Sist uke leverte tidligere innkjøpssjef Tor Arne Selvli i Lenvik ny dokumentasjon til kontrollutvalget i helsekjøpsaken - inkludert anbudsprotokoll kommunen selv ikke klarte å finne.
Det har vært et tøft år, men hestene og vennene har vært en god støtte for Tor Arne Selvli. Han føler seg utstøtt fra rådhuset etter at han varslet om det han mente var kritikkverdige forhold. Foto: Lisa Rypeng

– Når jeg ser tilbake på min tid i kommunen, så er jeg utrolig lei meg for at jeg har vært en del av det som har foregått – på bekostning av befolkningen i kommunen, som vi skulle være en tro tjener for. Dette er jeg preget av, sier tidligere innkjøpssjef Tor Arne Selvli til Kommunal Rapports ukeavis torsdag.

Tre mil fra maktens sentrum i Finnsnes i Lenvik kommune, søker han støtte hos sine firbeinte venner på gården sin i Rossfjord. Han har vært sykemeldt fra sin stilling i Lenvik kommune i nærmere ett år.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.