Ordfører Lars Erik Hyllvang (t.h.) i Engerdal leter etter arvtageren til Lage Trangsrud (t.v.), som sa opp som rådmann i sommer. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Magnus K. BjørkeMagnus Knutsen Bjørke

Unntar over halve søkerlista til rådmannsjobb

Fire av sju søkere til rådmannsjobben i Engerdal er unntatt offentlighet.

Blant de tre som står åpent fram på søkerlista, er konstituert rådmann i Engerdal, Terje Vestad. Vestad har lang fartstid i Engerdal kommune, og tiltrådte fra stillingen som enhetsleder for støtte og utvikling.

– Vi syntes det var viktig å få ut søkerlista raskt. I utgangspunktet lot vi alle som ba om unntak fra søkerlista, få det. Nå tar vi en ekstra runde. Det er enda to vi trenger å prate litt ekstra med for å få det ordentlig begrunnet, eller at de får mulighet til å trekke seg, sier ordfører Lars Erik Hyllvang (Sp).

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.