Åtte kjemper om rådmannsjobb i «ny» kommune

Ledelse. Sju kvinner og én mann vil lede nye Hitra etter årsskiftet.
Ordfører på Hitra, Ole Laurits Haugen (Ap sier tre kandidater er plukket ut til neste runde. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

Den framtidige rådmannen skal ta over etter Laila Eide Hjertø, som går over i pensjonistenes rekker 1. februar.

– Det er bestandig slik at man kunne tenkt seg et større felt. Vi har fått kvalifiserte kandidater. Vi har allerede kartlagt kandidatene og har plukket ut tre som vi ønsker å gå videre med til neste runde, sier av- og påtroppende ordfører Ole L. Haugen (Ap) i Hitra.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.