Her er rådmennene som har uvanlige hobbyer

Ledelse. Seljord-rådmann Finn-Arild Bystrøm digger black metal.
Seljord-rådmann Finn-Arild Bystrøm (foran) fikk med seg en kompis på Tons of Rock-festivalen i Oslo i sommer. Her gliser han på Satyricon-konsert. Foto: Privat

Den som tenker at rådmenn er en gjeng kjedelige, grå byråkrater, vet lite om hva rådmennene foretar seg straks arbeidsdagen er slutt. For noen er det en glidende overgang mellom jobb og hobby. Blant dem er Seljord-rådmann Finn-Arild Bystrøm.

Hans store interesse er black metal.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.