Fire vil lede kommune i knestående

Ledelse. En måned etter at Fylkesmannen hintet om ny runde på Robek-lista, sa rådmannen i Vik opp.
Olav Turvoll (Sp) ordfører i Vik i Sogn

Den tidligere Terra-kommunen har så langt 14 år bak seg i Robek, fordelt på to perioder. I april truet Fylkesmannen med en ny runde i Robek, etter at politikerne utsatte et sparevedtak om å legge ned tre av fem skoler.

I månedsskiftet april/mai ble det kjent at rådmann Oddbjørn Ese (63) har sagt opp, etter 12 år som rådmann. Til Sogn Avis uttalte Ese at det ikke ligger noen dramatikk i oppsigelsen, men at han finner det naturlig å runde av.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.