14 vil overta etter rådmann som fikk fyken

Ledelse. Den forrige rådmannen i Kongsvinger opplevde at 27 ledere krevde hennes avgang.
Lars Birger Salvesen, fylkesvaraordfører (KrF) i Akershus, er blant de 14 som har søkt jobben som rådmann i Kongsvinger. Foto: Terje Lien

Mindre enn to måneder etter at Gry Sjødin Neander måtte gå på dagen fra stillingen som rådmann i Kongsvinger, ønsker 14 søkere å ta over hennes jobb.

Blant søkerne er Lars Birger Salvesen, fylkesvaraordfører i Akershus. Salvesen har tre perioder bak seg som heltidspolitiker for KrF, og uttalte til Romerikes Blad i november at det var på tide å bli voksen og få seg jobb. Salvesen var tidligere generalsekretær for KrFU, og har også vært politisk rådgiver for Bondevik 2-regjeringen.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.