11 vil overta etter rådmann som følte seg trakassert

Ledelse. Forrige Stange-rådmann Stein Erik Thorud gikk på dagen.
Stange-rådmann Nils Røhne (Ap) synes prosessen rundt den forrige rådmannens avgang var beklagelig. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Ole P. Pedersen

7 menn og 4 kvinner har nå søkt rådmannsjobben i Stange i Hedmark etter Stein Erik Thorud. Han gikk på dagen 8. desember i fjor, etter at det ble politisk strid om hvorvidt han hadde tillatt bygging av ny barnehage uten tilstrekkelig vedtak.

Etter at sluttavtalen var klar, uttalte Thorud til Hamar arbeiderblad at han hadde følt situasjonen som et bakholdsangrep. «Det var som å stå i krigen og føle at du blir skutt av ditt eget befal», sa Thorud til Hamar arbeiderblad.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.