Hun er ny leder av Norsk Rådmannsforum

Ledelse. Gudrun Haabeth Grindaker blir Norsk Rådmannsforums nye sekretariatsleder.  
Gudrun Haabeth Grindaker vil bidra til å styrke rådsmannsrollen. Foto: Jan Inge Krossli

Styret er veldig glad for å ha fått ny daglig leder på plass.

– Med valget av Gudrun Haabeth Grindaker får vi en leder som har omfattende kommunal ledererfaring og kunnskap. Med hennes brede erfaring og store nettverk regner vi med å fortsette den positive utviklingen Norsk Rådmannsforum har hatt de siste årene. Vi har som mål å få enda større oppslutning på konferanser og aktiviteter i regi av Norsk Rådmannsforum, sier styreleder Hugo Thode Hansen i en pressemelding.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.