Eks-rådmann søker seg tilbake til gamlejobben

Ledelse. I 13 år var Kjell Jogerud rådmann i Skjåk. Nå er han én av 11 søkere til rådmannsjobben.
Etter 14 år i Stranda søker Kjell Jogerud seg tilbake til rådmannsjobben i Skjåk. Foto: Privat

Siden 2003 har Kjell Jogerud ventet på at noen av Norges mest omtalte fjell skulle falle – først som prosjektleder og leder av Åksnes/Tafjord beredskap IKS, dernest som seniorrådgiver i fjellskredseksjonen til Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE). En periode fulgte han Mannens bevegelser fra dag til dag. Nå vil han tilbake til rådmannsjobben i Skjåk, som han forlot etter 13 år i sjefsstolen.

– Det å si opp i Skjåk, var riktig på det tidspunktet. Nå har jeg for lengst utført det oppdraget jeg kom til Stranda for å gjennomføre. Jeg kan god tenke meg tilbake til rådmannsyrket. Skjåk er ikke stor, men en interessant kommune med god entreprenørånd og mye tiltakslyst, sier Jogerud.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.