Åtte vil bli kommunens åttende rådmann på 18 år

Ledelse. Siden 2000 har fire rådmenn sagt opp, og tre inngått sluttavtale. Nå har åtte søkt jobben som Værøys nye rådmann.
Dagfinn Arntsen (KrF), ordfører i Værøy, håper kommunen nå finner en rådmann som kan gi stabilitet i flere år. Foto: Værøy kommune

Blant søkerne er Hege Tangen Christensen, som ble konstituert som rådmann i Værøy etter at Frank Hansen inngikk sluttavtale i desember 2017. Han er den siste i en lang rekke rådmenn som har forlatt Værøy siden 2000:

Torrey Tvete sa opp rådmannsjobben i Værøy to ganger; først i 2001, så i 2005. Innimellom var Frank Willy Larsen rådmann, han sa opp i 2003. Inger Marie Sommerset inngikk sluttavtale i 2009. Ole Benum Alexandersen sa opp i 2010. Jan Tore Pedersen inngikk sluttavtale i 2012, før Frank Hansen gjorde det samme i 2017.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.