Rådmann får sluttavtale verdt 3,3 millioner

Ledelse. Fredrikstad-rådmann Ole Petter Finess fratrer som rådmann og får med seg inntil 3,3 millioner kroner.
Ole Petter Finess går av som rådmann i Fredrikstad og får med seg en sluttavtale verdt inntil 3,3 millioner. Bildet er tatt i juni. Foto: Terje Lien

Sluttavtalen mellom Finess og kommunen innebærer at han får permisjon med full lønn (1.337.000 kroner) i tidsrommet 1. oktober 2018–1. desember 2019. Da fyller Finess 62 år, og går av med alderspensjon.

Idet Finess går av med pensjon, vil han ha 24 av 30 års opptjeningstid. Fredrikstad kommune har forpliktet seg til å betale mellomlegget, slik at Finess får pensjon tilsvarende full opptjening fram til fylte 70 år.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.