Tre finalister til Norges kulturkommune

Kultur. Drammen, Larvik og Sarpsborg er de tre finalistene til å bli Norges kulturkommune. 
Larvik kommune er finalist til kulturkommuneprisen for å ha laget en god kulturplan med sterke ambisjoner. Her fryder ei jente seg over ansiktmalingen hun fikk under arrangementet kulturnatt i Larvik.

Det er Norsk Kulturforum (NOKU) som deler ut prisen Norges kulturkommune. Juryen har nominert det de omtaler som tre «varierte og fremtidsrettede kulturkommuner» som finalister til prisen. Disse er: Drammen, Larvik og Sarpsborg.

Juryen består av Kristin Ørmen Johnsen (leder for familie- og kulturkomiteen på Stortinget), Gunn Marit Helgense (leder for KS) og Else Blom (styreleder for NOKU). Utgangspunktet for juryens arbeid har vært å finne kommuner «hvor kulturen er en naturlig del av forvaltningen», i tillegg til å være godt forankret hos politikerne og synlig i kulturplaner. 

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.