Her er alle ordførerne

Kommunevalget 2019. Alle de nye kommunestyrene har nå konstituert seg og valgt ordfører og varaordfører. Sjekk det komplette ordførerkartet og oversikten nederst i artikkelen. 

Artikkelen er oppdatert. Fem ordførere valgt på felleslister av flere partier er plassert på partiet de representerer, ikke “andre” partier. Det har gitt Sp tre ordførere, Ap én og KrF én (søylene nedenfor er riktige). 

I går gikk fristen ut for å konstituere de nye kommunestyrene og fylkestingene. 

 
 

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.