Han er spent på den nye ordførerhverdagen

Kommunevalget 2019. Om lag en tredel av de nyvalgte ordførerne er helt nye i vervet. Møt noen av dem i denne serien utover høsten. Stian Bjørsvik (KrF) blir ordfører i sin første periode i kommunestyret. 
Foto: Privat

1 Hvorfor vil du bli ordfører?

– Jeg vil bli ordfører fordi jeg ønsker å være med å legge til rette for at vi som bor på Kvitsøy i fellesskap kan forme et samfunn vi kan være stolte av og trives i.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.