Ap er ordførervinneren

Kommunevalget 2019. Arbeiderpartiet blir litt overraskende ordførervinneren etter valget, en hestelengde foran Senterpartiet. Partisekretær Kjersti Stenseng mener Aps folk har vært dyktige forhandlere. 

I Kommunal Rapports ordførerkart er det aller fleste ordførerne nå klare.

Senterpartiet var valgets store vinner, med 14,4 prosent oppslutning i kommunevalget. Prognosemakere og kommentatorer, inkludert Kommunal Rapport, spådde at Sp også ville bli den store ordførervinneren.

 
 

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.