Høyre kan stå igjen uten ordførere i de største byene

Kommunevalget 2019. Ap har kraftig tilbakegang, men reddes av samarbeidspartiene.
Byrådsleder Raymond Johansen på talerstolen under valgvaken til Arbeiderpartiet i Folkets Hus i Oslo. Nå ser det ut til at Ap beholder makten i Oslo,l takket være samarbeidspartienes økning. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Både i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø kan valgresultatet borge for ulike rødgrønne konstellasjoner med Ap i spissen. Det til tross for at Ap har hatt solid tilbakegang siden sist kommunevalg. Også i Stavanger forsøker Ap å fravriste Høyre ordførerklubba som partiet har hatt sammenhengende siden 1993.

I så fall vil regjeringspartiet Høyre stå igjen uten ordførere i de største byene.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!