FNB utfordret Frp til duell

Kommunevalget 2019. FNB-topp Trym Aafløy gikk til angrep på Frp-leder Siv Jensen i NRKs partilederdebatt på Arendalsuka mandag kveld.
Trym Aafløy i Folkeaksjonen nei til mer bompenger og Siv Jensen (Frp) under partilederdebatten fra Arendalsuka mandag kveld. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

På Arendalsuka mandag kveld arrangerte NRK for første gang partilederdebatt utendørs. Nytt av året var også at partilederne kunne velge en motstander i en duell, med avstemning blant seerne om tema. 

NRK åpnet partilederdebatten for Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB), slik Kommunal Rapport skrev sist uke. Partiet fosser fram i flere store byer. I Bergen kniver de om å være byens største parti, med rundt 20 prosent oppslutning. Og det var listetopp her, Trym Aafløy, som var invitert til debatten.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.