Halvdan Skard (Ap) på pallen med 40 år i lokalpolitikken

Kommunevalget 2019. Tidligere KS-leder Halvdan Skard har hatt fast plass i Bærum kommunestyre i nesten 40 år, pluss et par perioder som vara, og en runde i skolestyret. 
Snart 80 år, men stiller til valg i igjen. Halvdan Skard står på 13. plass på Bærum Aps liste. Arkivfoto

Han slår imidlertid ikke ikke de to veteranene med 48 år som faste representanter.
Jan Tyriberget (Ap) har sittet 48 strake år i kommunestyret i Stange, 24 av dem som ordfører. Han tar gjenvalg. Harald Sødal (KrF) har sittet 48 år som fast representant og fire år som vara i Kristiansand bystyre. Han gir seg etter denne perioden. Kommunal Rapport prøver å finne de kommunestyrepolitikerne med lengst fartstid som faste representanter i kommunestyret, og tror vi har de tre seigeste lokalpolitikerne i Tyriberget, Sødal og Skard. Eller er det flere som har sittet mellom 40 og 50 år?

Halvdan Skard, som fyller 80 år første desember, står på 13. plass på Bærum Arbeiderpartis liste ved dette valget.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.