– Bompenger blir viktigste sak i valgkampen

Kommunevalget 2019. Politisk redaktør Frøy Gudbrandsen i Bergens Tidende var ikke i tvil, da Kristin Clemet inviterte redaktører til frokostmøte om valgvinder.
Civita-leder Kristin Clemet ledet frokostmøtet med de politiske redaktørene Skjalg Fjellheim fra Nordlys, Frøy Gudbrandsen fra Bergens Tidende, Vidar Udjus fra Fædrelandsvennen og Tone Sofie Aglen, tidligere i Adresseavisen. Foto: Jan Inge Krossli

Civita-leder Kristin Clemet inviterte politiske redaktører fra nord, sør, midt og vest til frokostmøte i dag for å svare på det stadig mer umulige spørsmålet: Hvem vinner valget i september? Eller valgene. For:   

– Dette er jo ikke én valgkamp eller ett valg, sa Kristin Clemet, som ledet frokostmøtet.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.