Her er 113 ordførerkandidater

Kommunevalget 2019. Sjekk oversikten over de 113 listetoppene som er forhåndsnominert i de tre største ordførerpartiene – Arbeiderpartiet, Høyre og Senterpartiet.
Nåværende Hobøl-ordfører Olav Breivik ble på nominasjonsmøtet 23. august nominert som Høyres ordførerkandidat i den nye kommunen Indre Østfold. Foto: Jan Inge Krossli

Det er ganske nøyaktig ett år til lokalvalget 9. september 2019. Kommunal Rapport har laget en oversikt over hvilke ordførerkandidater som er forhåndsnominert i de største ordførerpartiene.

Toppkandidatene som ennå bare er foreslått av nominasjonskomiteen er ikke med – slik Harald Victor Hove (H) ble i Bergen tirsdag. Heller ikke kandidater som sier de ønsker å toppe lista – slik Rita Ottervik (Ap) gjorde i Trondheim onsdag. Bare de som er nominert på et nominasjonsmøte.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.