Denne artikkelen er over ett år gammel. Den kan inneholde utdatert informasjon.

Her er alle tabellene fra Kommunebarometeret 2015

Hva har Bykle, Sogndal, Odda, Nesodden, Enebakk, Balestrand, Øksnes, Førde, Masfjorden, Randaberg og Røyrvik til felles? De topper en kategori i den endelige utgaven av Kommunebarometeret 2015. Her finner du alle tabellene.

Kommunebarometeret er en måling satt sammen av Kommunal Rapport, som omfatter 12 ulike seksjoner og 123 forskjellige nøkkeltall.

Den endelige tabellen for hele barometeret finner du her. I totaltabellen justerer vi for kommunenes økonomiske utgangspunkt (korrigert inntekt inkl. utbytte), men vi publiserer også plasseringen kommunen får før vi tar hensyn til rammebetingelsene.

Tabell med plassering innen grunnskole, eldreomsorg, barnevern og barnehage finner du her. I sektortabellene tar vi ikke hensyn til økonomiske forutsetninger.

Tabell med plassering innen økonomi, kostnadsnivå, helse og sosialtjeneste finner du her. Kostnadsnivået er korrigert for kommunenes utgiftsbehov, og skal være sammenliknbart på tvers av geografi og kommunestørrelse.

Tabell med plassering innen kultur, miljø og ressurser, saksbehandling og vann, avløp og renovasjon finner du her. Legg merke til at det innen vann, avløp og renovasjon er mange kommuner som ikke har nok publiserte nøkkeltall til å bli rangert innen den sektoren.

Alle tabellene er tilgjengelige for alle lesere, også de som ikke er abonnenter.

I noen svært få tilfeller kan plasseringen avvike fra det som ble publisert i vår ukeavis forrige uke. Det er tabellene på nett som da vil være korrekte.

Artikkelen er oppdatert. Ved en feil fikk Asker æren av å bli nevnt i ingressen, mens riktig kommune som topper sektoren grunnskole er Førde. Vi beklager feilen.