Tett på brukerne i omsorgskommune nr. 1

Kommunebarometeret. - Smått er godt, mener omsorgslederen i Åseral, som etter flere gode plasseringer går helt til topps på Omsorgsbarometeret. 
Enhetsleder Britt Enny Haugland i Åseral oppmuntrer ufaglærte til å ta fagbrev og sykepleiere til å videreutdanne seg. 93 prosent av de ansatte i kommunens omsorgstjeneste har fagutdanning. Det er langt over snittet. Foto: Camilla Åsland Honnemyr

Sørlandskommunen med drøyt 900 innbyggere har landets beste omsorgstjenester, ifølge Kommunal Rapports rangering, basert på 19 nøkkeltall. Åseral klatrer helt til topps for første gang, foran Hitra, som vant i 2017, Ørskog, Vinje og Os i Hedmark.

- Juhu!!! Det er den første kommentaren vi får fra enhetsleder for pleie, rehabilitering og omsorg Britt Enny Haugland i Åseral.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.