Inngikk forlik med eksrådmann

Jus. Ordfører Petter Schou (H) i Spydeberg har inngått forlik med tidligere rådmann Heidi Vildskog, som får 600.000 kroner. Dermed blir det ingen ny rettssak.  
Ordfører Petter Schou sier han er fornøyd med at det er inngått forlik, og at saken dermed er ute av verden. Arkivfoto: Magnus K. Bjørke

Heidi Vildskog hadde krevd etterlønn i 18 måneder, som tilsvarer 1,8 millioner kroner, og nesten 100.000 kroner i studiestøtte foran saken som var berammet i lagmannsretten 23. mai.

Vildskog sa opp selv og sluttet i juli i fjor, men mente ansettelsesavtalen ga henne rett til etterlønn. Dette ble avvist av kommunen, som har vist til at det i avtalen var forutsatt at hun sto i rådmannsstillingen fram til en ny rådmann har tiltrådt etter sammenslåing.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.