Tapte anke i millionsøksmål

Jus. Balsfjord kommune må ut med 2,6 millioner kroner til omsorgsfirma for en bruker de ikke hadde ansvar for.
Ordføreren i Balsfjord, Gunda Johansen (Ap). Her fotografert i januar i forbindelse med leteaksjon etter et snøskred i Tamokdalen. Foto: Terje Bendiksby/NTB scanpix

Først betalte Balsfjord 2,8 millioner til et privat omsorgsfirma for en bruker de ikke hadde ansvar for. Så ble de dømt i tingretten til å betale firmaet ytterligere 2,5 millioner. Nå har kommunen tapt ankesaken i Hålogaland lagmannsrett, og må dekke BUPA AS’ sakskostnader på vel 100.000 kroner.

Dommen falt 6. mars.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.