Må avlyse konkurranse etter navnesurr

Innkjøp. Innkjøpssamarbeid får pepper av Kofa for uklarhet rundt hvilke kommuner som ville tegne avtale om bedriftshelsetjeneste.
13 kommuner i nord ville inngå rammeavtale om bedriftshelsetjeneste. Det var ikke klart hvem som ville benytte seg av avtalen, konkluderer Klagenemnda for offentlige anskaffelser. Foto: Colourbox.com

Da Samordna innkjøp i Nordland utlyste en konkurranse om rammeavtale på bedriftshelsetjeneste i desember 2018, sto Bodø oppført som oppdragsgiver i kunngjøringens del 1. Det var lagt inn en lenke til Bodø kommunes nettsted under «nettsted oppdragsgiver» og «nettsted kjøperprofil».

I kontraktsgrunnlaget sto det at Bodø var vertskommune for innkjøpssamarbeidet, og at kontrakten gjaldt 13 mindre kommuner. Det var likevel forvirrende, mente både leverandøren som tapte konkurransen, og et annet firma som lot være å gi tilbud fordi de ikke oppfattet hvilke kommuner kontrakten gjaldt.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.