På den nasjonale Leve hele livet-konferansen fikk Karmøy pris for godt arbeid med eldrereformen. Ordfører Jarle Nilsen mottok prisen av eldreminister Sylvi Listhaug. Foto: Helsedirektoratet

Leve hele livet-pris til Karmøy

– Eldre skal ikke bare overleve, men leve helt til det siste, sa eldre- og folkehelseminister Sylvi Listhaug (Frp), da hun delte ut den første Leve hele livet-prisen. 

Karmøy-ordfører Jarle Nilsen (Ap) hadde tidligere denne måneden gleden av å motta Leve hele livet-prisen for kommunens gode arbeid med eldrereformen med samme navn.

– Jeg er stolt over at vi får denne prisen, og vil takke alle ansatte som har jobbet målbevisst og godt over lang tid for at Karmøy skal være en god kommune å kunne leve hele livet i, sier ordføreren i en uttalelse på kommunens hjemmeside.

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.