Høyre i Austevoll skroter Njåstads private hjertebarn

Helse. Daværende ordfører Helge André Njåstad (Frp) i Austevoll sto i spissen for å konkurranseutsette hele eldreomsorgen i Austevoll for fem år siden. Nå vil dagens Høyreordfører skrote den.
Helge André Njåstad mener Høyre i Austevoll svikter innbyggerne når de nå går inn for å tilbakeføre eldreomsorgen til kommunen. Foto: NTB scanpix

– Noen kan påstå at Høyre bør opp på barrikadene for privatisering, men dette er en rent praktisk beslutning, basert på oppgavene som vi skal løse framover og det som er best for våre innbyggere, sier ordfører Morten Storebø (H) i Austevoll til Kommunal Rapport.

Som den første kommunen i landet samlet Austevoll både sykehjemsdrift og hjemmebaserte tjenester i én kontrakt og privatiserte tjenesten i 2013.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.