Thorvald Hillestad (Sp) er i sin sjette periode som ordfører, først i Våle, og nå i Re. 8.november må han møte i kontrollutvalget i Re for svare på hvorfor han dro til Porsgrunn for å skryte av Bjørn Rune Gjelsten og NOAH. Foto: Magnus K. Bjørke

Skrøt av næringslivstopp – havner i kontrollutvalget

Re-ordfører Thorvald Hillestad (Sp) reiste til Porsgrunn for å rose deponiselskapet NOAH og Bjørn Rune Gjelsten på et folkemøte. Det burde han ikke gjort, mener aksjonist, som klager til kontrollutvalget.

Mangeårig Sp-ordfører i Re, Thorvald Hillestad (Sp), er klaget inn for kontrollutvalget i egen kommune. En deponiaksjonist i Porsgrunn mener han har drevet lobbyvirksomhet for Bjørn Rune Gjelsten og deponiselskapet NOAH på et folkemøte i Porsgrunn.

Hillstad har et tett og godt forhold til ledelsen i NOAH. Selskapet sponser arrangementer og vil gi penger til et kommende ungdomshus i Re.

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.