Kaster inn håndkleet i kampen mot vindkraftverk

Energi og miljø. Formannskapet på Frøya vedtok har vedtatt å skrinlegge motstanden mot det planlagte vindkraftverket.
Kampen mot vindkraftverk på Frøya synes å være over. Dermed kommer vindturbiner til å sette sitt preg på naturen også her, i liket med i Eigersund, hvor bildet er tatt. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Vedtaket ble fattet i et ekstraordinært formannskapsmøte og var enstemmig.

Vindkraftprosjektet har møtt massiv motstand. Frøya.no melder at mange av aksjonistene hadde møtt opp på dagens møte, men at de fikk kun innsyn i vedtaket. Selve diskusjonen foregikk bak lukkede dører.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.