KS-lederen vil ha fortgang i klimatilpasning

Energi og miljø. – Vi bruker altfor mye penger på skadeutbetalinger og for lite på forebygging, sier KS-leder Gunn Marit Helgesen (H).
– Kommunene etterspør mer klimatilpasning og forebygging, selvsagt i tillegg til utslippsreduksjoner, sier leder Gunn Marit Helgsen i KS. Foto: Terje Lien

LILLESTRØM

KS-lederen var en av innlederne på Klimatilpasningskonferansen 2018 på Lillestrøm torsdag. Der deltok også klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V), sammen med direktørene i direktoratene som har ansvar på feltet og flere hundre kommunefolk.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.