Bernt svarer: Kan barnehagevikaren sitte i kontrollutvalget?

Bernt svarer. Hvor mye må man jobbe for kommunen før man ikke kan sitte i kontrollutvalget?
Jan Fridthjof Bernt mener at noen få tilfeldige vakter i barnehagen ikke ekskluderer noen fra å sitte i kommunens kontrollutvalg. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

SPØRSMÅL: I forbindelse med konstituering av vårt kommunestyre er det dukket opp et spørsmål rundt kommunestyrets representant i kontrollutvalget. En person under utdanning tar tilfeldige vakter innen barnehagesektoren i kommunen, men er ikke fast ansatt. Kan han da sitte i kontrollutvalget?

 

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.